Huisregels apotheek

U bent van harte welkom in de Apotheek Spaarne Gasthuis. In de Apotheek Spaarne Gasthuis behandelen we elkaar zoals we zelf behandeld willen worden. Geweld, intimidatie, discriminatie of ander ongewenst gedrag horen daar niet bij. Daarom vinden wij het nodig met elkaar een aantal duidelijke regels af te spreken.

Bezoektijden

U bent van harte welkom tijdens de voor de afdeling geldende bezoektijden. Buiten deze tijden op bezoek komen? Overleg dit met de afdeling.

Waardevolle spullen

Op de afdelingen vindt u afsluitbare (kleding)kasten waarin u uw waardevolle spullen kunt bewaren. Uw tablet, uw camera of sieraden zijn daar veilig. Apotheek Spaarne Gasthuis is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van uw eigendommen. Laat ook bij parkeren geen waardevolle spullen in uw auto liggen.

Beeld en geluidsopnamen

Het verspreiden van opnames buiten de privésfeer, zonder toestemming, is wettelijk niet toegestaan. Wilt u een foto of filmpje maken van een van de medewerkers? Vraagt u dan eerst goedkeuring aan de betrokkenen. Het openbaar maken van foto,- of filmopnamen van het bedrijf is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Telefoons en tablets

Uw smartphone of tablet kunt u gewoon gebruiken binnen de Apotheek Spaarne Gasthuis. Wilt u een gesprek opnemen? Dat is geen probleem zolang u vooraf toestemming vraagt en het gebruikt voor privé doeleinden. Op sommige plekken mag u uw smartphone of tablet niet gebruiken. Bereidingen vinden plaats in zogenaamde “schone ruimtes”, om deze ruimtes schoon te houden zijn strikte regels. Dit staat waar nodig aangegeven.

Belediging

Niemand in binnen het bedrijf maakt kwetsende, discriminerende of beledigende opmerkingen.

Roken, alcohol en drugs

In en rondom het hele gebouw en terrein geldt een rookverbod. Roken is uitsluitend en alleen toegestaan buiten het terrein van het SG en de Apotheek Spaarne Gasthuis. Het gebruik van alcohol en drugs is in Apotheek Spaarne Gasthuis niet toegestaan

 Verkoop en reclame

We overspoelen onze gasten liever niet met ongevraagde reclame, collectes of enquêtes. Wilt u collecteren, een enquête houden, posters ophangen of reclame verspreiden? Vraag (schriftelijke) toestemming.

Helpt u mee?

Wij doen er alles aan om de huisregels te bewaken. Als de regels niet worden nageleefd dan spreken wij u aan. In ernstige gevallen doen wij aangifte bij de politie. Ook kunnen wij u de toegang tot bedrijf ontzeggen. Als u een overtreding van onze huisregels opmerkt, meld dit dan bij één van onze medewerkers.